by Marah, Vanuit liefde en passie

Haarband stylen

door | Blog

Accessoires kunnen een geweldige manier zijn om je kapsel op te fleuren en je persoonlijke stijl uit te drukken. Handgemaakte haarbanden van by Marah bieden een unieke en stijlvolle optie om je look te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een elegante touch voor een formele gelegenheid of een speelse twist voor je alledaagse outfits, deze haarbanden zijn de perfecte keuze. In deze blogpost delen we stijltips en aanbrengtechnieken om het beste uit je handgemaakte haarbanden van by Marah te halen.

Stijltips:

  1. Casual Chic: Draag een handgemaakte haarband van by Marah met losse, golvende lokken voor een moeiteloos chique look. De haarband voegt een vleugje boho-charme toe en houdt tegelijkertijd je haar uit je gezicht. Combineer met een eenvoudige witte blouse, een paar jeans en sandalen voor een stijlvolle, maar toch relaxte uitstraling.
  2. Romantische Updo: Creëer een romantische updo door je haar op te steken en de haarband van by Marah als een diadeem over je hoofd te plaatsen. Laat enkele losse lokken aan de voorkant loshangen voor een zachte en dromerige uitstraling. Dit kapsel is perfect voor bruiloften, feestjes of andere speciale gelegenheden.
  3. Vintage Glamour: Geef je look een vleugje vintage glamour door een handgemaakte haarband van by Marah te dragen met een retro opgestoken kapsel. Rol je haar op in een lage knot of maak een zachte chignon en plaats de haarband net boven je haargrens. Dit geeft een elegante en tijdloze uitstraling. Combineer met een vintage jurk en een paar hakken om de look compleet te maken.
  4. Bohemian Vlechten: Voor een bohemian en speelse uitstraling kun je je haar vlechten en de haarband van by Marah over je vlechten plaatsen. Maak een paar losse vlechten aan de zijkanten van je hoofd en trek ze voorzichtig uit om volume toe te voegen. Plaats vervolgens de haarband over je hoofd en positioneer deze zoals gewenst. Deze stijl is perfect voor festivals, zomerse uitstapjes en informele evenementen.

Aanbrengtechnieken:

  1. Plaatsing: Om de haarband van by Marah aan te brengen, begin je door de haarband over je hoofd te plaatsen. Zorg ervoor dat de voorkant van de haarband net boven je haargrens zit en dat de band comfortabel op je hoofd rust. Schuif de haarband voorzichtig naar achteren totdat deze stevig op zijn plaats zit.

Vragen?

Mocht je vragen hebben, naar aanleiding van dit blog, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

info@bymarahboutique.nl
Whatsapp: +31 6 27974703

De waardering van bymarah.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 19 reviews.