by Marah, Liefde & Passie voor handgemaakte accessoires  Gratis verzending in NL vanaf €35,-

by Marah, Liefde & Passie voor handgemaakte accessoires

Over
by marah boutique

Vanuit passie & liefde

Wat begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle winkel én webshop voor baby-, kinder- en dames accessoires: by Marah. Als moeder weet ik hoe leuk het is, als je kinderen en schattig uit zien. Maar ik begrijp ook hoe belangrijk het is om kwalitatieve en veilige producten te hebben voor onze kinderen. Daarom gebruiken we alleen de beste, natuurlijke materialen en stoffen die aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen. Maar het gaat niet alleen om uitstraling, kwaliteit en veiligheid, ook duurzaamheid speelt een rol. Daarom proberen we zo zuinig mogelijk om te gaan met materialen en maken we van de kleinste reststukjes weer wat moois!

by Marah, Vanuit liefde en passie

Feitje…

“Ik ben ontzettend enthousiast! Dit kan een valkuil zijn waardoor ik soms moeilijk kan stoppen. Maar niet heel vreemd ook, want je zou maar zulk leuk werk hebben als ik. Er is altijd genoeg te doen..”

by Marah, Joukje met haar dochters, Handgemaakte accessoires

Het gezicht achter by Marah…

Mijn naam is Joukje, getrouwd en moeder van 2 jongens en 2 meiden en we wonen in Capelle aan den IJssel. Nee ik heet zelf geen Marah, zoals velen denken. Dat is mijn jongste dochtertje! Waarom het naar haar vernoemd is? Ik wilde graag iets origineels wat nog niet bestond… De naam is relatief uniek en onbekend en dat is waar wij voor staan. Een eigen, unieke collectie met de mooiste accessoires!

Ik ben een enorme enthousiasteling, die graag creatief bezig is en als moeder van een jong gezin kan ik goed inspelen op de nieuwste trends. Ik hoop dat jullie er net zo blij van worden als ik! 

by Marah, Handmade & Sustainable Accessoires

+499

handgemaakte items

+4750

blije mama’s!

5

verkooppunten

De waardering van bymarah.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 17 reviews.